KVERNELAND AQUA PUMPS AS
Brynepumpen
 
  MENY›› hovedsiden | presentasjon | produkter | bilder | kontakt  
 
 
 
Produkter

Her finner du tekniske detaljer om pumpene og de tre størrelsene som finnes. Disse kan kombineres med forskjellig utstyr og tankstørrelser. Skulle du ha behov for pumper med større kapasitet enn det som er angitt, kan du med fordel koble sammen to eller flere pumper.

Trykktankene er laget slik at samtlige pumpetyper kan monteres på en og samme tank. Tankene blir produsert i Aisi 304 rustfritt stål.

Pumpene leveres normalt med enfasemotor med startkondensator og innebygget motorvernbryter. På særlig bestilling leveres også likestrømsmotorer og trefasemotorer.

BM 1234/10 Fontén
er et vannforsyningsanlegg med forstørret kombinert vindkjel/tank. Det egner seg utmerket til vannforsyning for hytter eller steder hvor plassen er begrenset. Dette pumpeanlegget er billig i anskaffelse med minimale monterings- og vedlikeholdsutgifter. Anlegget tar meget liten plass.

BM 1234/60 Lilleputt
er et vannforsyningsanlegg hvor trykktanken er direkte montert på pumpen. Det egner seg utmerket til vannforsyning for eneboliger, hytter og skip. Anlegget leveres med pumpe, motor og trykktank ferdig montert til enhet. Trykkbryter og manometer må monteres på stedet. Dette pumpeanlegget er billig i anskaffelse med minimale monterings- og vedlikeholdsutgifter. Anlegget tar liten plass.

Kongo BM Pumpeanlegg
er et automatisk vannforsyningsanlegg hvor pumpen er montert opp på en liggende trykktank. For å hindre at vibrasjon fra pumpen skal forplante seg gjennom trykktanken og videre ut i rommet, er pumpen montert på spesielle lyddempere. Dessuten er trykkledningen mellom pumpe og tank forbundet ved hjelp av en gummislange. Disse pumpeanleggene er billige i anskaffelse med minimale monterings- og vedlikeholdsutgifter. Anlegget tar liten plass.


Klikk her for å se flere bilder.

.

Tekniske data for standard utførsel


Alle enfasemotorer har startkondensator og innebygget motorvern.
Hvis ikke annet er oppgitt, leveres pumpen som angitt.
** Trykkhøyder utover 25 m oppnås ved å nytte større motorer. Maks trykk på pumpene er 7 kg/cm2 (70 m).
En må sørge for å ha trykktank som er solid nok for det ønskede trykk.
*** I tilfeller med lange avstander og store høydeforskjeller kan det på grunn av friksjonstap være nødvendig med større dimensjoner.

.

Brynepumpen leveres i en rekke utførelser med hensyn til pumpestørrelse, tank og el. motor. Ta gjerne kontakt for flere opplysninger.

››Tekniske data for standard anlegg
››Måleskisse
››Galvaniserte tanker
››Rustfrie tanker versjon 1
››Rustfrie tanker versjon 2Reservedeler

På illustrasjonene under finner du full oversikt over alle pumpenes reservedeler og delenummer.

Klikk på illustrasjonene for fullt skjermbilde.

BM 1134, 1811 og 2645


BM 1234 og 1234P


BM 1940 og 1940P


BM 2745 og 2745P
 
© 2005 Copyright, Kverneland Aqua Pumps AS, Strandgaten 147, 4307 Sandnes